Україна

McDonald’s відкриє заклади на українських трасах між містами

Мережа ‘s планує почати розвивати в Україні сегмент придорожніх закладів. Про це директор з розвитку McDonald’s Ukraine Віталій Стефурак розповів в інтерв’ю «Інтерфакс-Україна».

За його словами, з наступного року заклади зможуть з’явитися на трасах.

Актуальність проекту обумовлюється постійним оновленням дорожньої інфраструктури та зростанням внутрішнього і зовнішнього туризму.

«Кількість транспорту, що проїжджає у тому чи іншому напрямку, вже достатня. Є дороги, автостради, які вже готові для того, щоб інвестувати та отримати нормальний термін окупності», – зазначає Стефурак.

У McDonald’s розглядають два можливі формати роботи: заклад мережі в складі автозаправного комплексу або як складова хабу, де є не лише заправка, а й інші інфраструктурні об’єкти.

Наразі вже ведуться перемовини з різними АЗС. У виборі партнерів орієнтуються виключно на локацію.

Також Стефуракк додав, що повноцінні заклади з’являться у Кропивницькому, Чернівцях і Ужгороді, тобто в усіх обласних центрах вже будуть ресторани.

«Плюс йдемо до великих міст, де ми ще не представлені, наприклад, до Маріуполя. Всі заклади будуть нового формату: “розумні”, діджиталізовані, з виразним дизайном. Що важливо: немає значення, чи знаходиться заклад у столиці, чи в районному центрі – інвестиції з огляду компанії одні й ті самі, обладнання й технології також», – додає він.

Back to top button