Україна

McDonald’s відкриє свої перші ресторани в Івано-Франківську, Білій Церкві, Луцьку та Хмельницькому

Компанія планує у 2021 році інвестувати 42 млн доларів та розвиватись у регіонах

Компанія McDonald’s в Україні планує у 2021 році інвестувати 42 млн доларів та розвиватись у регіонах, зокрема, вперше ресторани відкриють у Івано-Франківську, Білій Церкві, Луцьку та Хмельницькому.

Про це інформує 1NEWS.

Зазначається, що протягом минулого року нові заклади McDonald’s в Україні відкрили в Дніпрі, Харкові, Одесі, Києві та Бучі.

При цьому, обсяг інвестицій у їхнє будівництво та відкриття і реновацію вже існуючих закладів становив майже 26 млн доларів.

“Вперше ресторани відкриють у таких містах, як Івано-Франківськ, Біла Церква, Луцьк та Хмельницький. Компанія готова інвестувати і в інші міста України, де ще не представлена”, – заявили в компанії.

Генеральна директорка McDonald’s в Україні Юлія Бадрітдінова заявила, що за останні 20 років компанія інвестувала майже 300 млн дол в Україну і зацікавлена продовжувати та пришвидшувати інвестувати у тих місцевостях, де є запит від місцевої влади та громади, та надійна інфраструктура комунальних послуг.

У компанії додали, що у фокусі на найближчі роки – відкриття нових закладів у містах-мільйонниках: Львові, Одесі, Дніпрі, Харкові, Києві.

“Наразі McDonald’s розглядає ділянки для відкриття у 2022 році закладів у Кропивницькому та Маріуполі, а також компанія відкрита до пропозицій щодо місця розташування перших закладів у Чернівцях та Ужгороді”, – повідомили у компанії.

У McDonald’s додали, що у 2020 році через карантинні обмеження фактична кількість клієнтів скоротилась на 20% порівняно з 2019 роком, а продажі впали на майже 4%.

“Проте компанія зберегла команду з майже 10 тис осіб по всій Україні та витратила близько 82 млн грн на засоби захисту працівників та клієнтів від COVID-19, а також виплатила понад 50 млн грн компенсацій за простій і вимушені відпустки співробітників під час локдаунів і не скоротила жодного працівника”, – йдеться у повідомленні компанії.

Джерело: НВ Бізнес

Back to top button