Україна

МАУ відновить регулярні авіарейси за 14 напрямками

Українська авіакомпанія «Міжнародні авіалінії України» (МАУ) на період літньої навігації у 2021 році відновить регулярні рейси за 14 напрямками, повідомляє 1NEWS з посиланням на пресслужбу компанії.

Зазначається, що МАУ планує відновити польоти між Києвом та Ніццою – з 17 червня; між Одесою та Вільнюсом – з 13 червня.

З Києва до Делі планується рейс 11 квітня, у період із 2 по 30 травня рейси відбуватимуться щонеділі, повернення щопонеділка, планується два рейси в травні – 18.05 та 25.05, регулярний старт програми – з 1 червня 2021 року.

У компанії також повідомили, що рейси між Києвом і Ташкентом розпочнуться з 8 квітня; Києвом та Барселоною – з 14 квітня, Києвом та Ларнакою – з 24 квітня; Києвом та Кишиневом – з 29 квітня.

Польоти між Києвом та Анкарою почнуться із 20 червня; Києвом та Римом – із 18 червня; Львовом і Тель-Авівом – з 20 червня; Харковом і Тель-Авівом – з 20 червня; Києвом і Варшавою – з 18 червня; Києвом та Афінами – з 18 червня; Києвом і Батумі – з 10 червня.

Крім цього, на найпопулярніших маршрутах МАУ збільшить кількість частот, зокрема: Київ – Лондон – 10 частот на тиждень; Київ – Стамбул – 21 частота на тиждень; додатково виконуються рейси між Одесою та Стамбулом; Київ – Тель-Авів – 14 частот на тиждень.

Додатково, МАУ планує під час літньої навігації виконувати рейси за маршрутом Київ – Джидда. Старт рейсів з Києва до Торонто та з Києва до Нью-Йорка компанія перенесла на третій квартал 2021 року.

У МАУ додають, що на період літньої навігації компанія продовжить здійснювати регулярні міжнародні рейси до: Амстердама, Каїра, Тель-Авіва, Єревана, Мюнхена, Дубаю, Берліна, Праги, Лондона, Женеви, Стамбула, Вільнюса, Тбілісі, Парижа, Баку та Мілана.

Крім того, МАУ продовжить виконувати внутрішні рейси спільно з авіакомпанією-партнером до Харкова, Львова, Дніпра, Запоріжжя та Івано-Франківська, а також власні регулярні рейси в Одесу та в Херсон, починаючи з червня 2021 року.

Додатково авіакомпанія МАУ продовжить виконувати чартерні рейси за маршрутами: Київ – Ла-Романа; Київ – Невшехір; Київ – Марса-Алам; Київ – Пула; Київ – Спліт.

 

 

 

 

Back to top button