Україна

МАУ відкриє нові авіарейси на Кариби та до Азії

Авіакомпанія Міжнародні Авіалінії України має намір відкрити чартерні рейси з Києва в Ла-Роману (Домініканська Республіка), Хошимін (В’єтнам), Крабі (Таїланд), а також на Гоа (Індія) і Хайнань (Китай) на період зимової навігації, інформує 1NEWS з посиланням на прес-службу авіаперевізника.

З 10 липня квитки надійдуть у продаж.

Рейс Київ – Ла-Романа планується відкрити з 25 жовтня. Виконуватися він буде щопонеділка і четверга з інтервалом в десять днів.

Із середини листопада МАУ планує запустити перельоти зі столиці України в Хошимін, а з 27 грудня – до індійського курорту Гоа.

Рейси виконуватимуться на широкофюзеляжних далекомагістральних літаках Boeing 767-300ER з трьома класами обслуговування: бізнес, преміум-економ і економічний. Польоти на Гоа будуть здійснюватися на середньомагістральному лайнері Boeing 737-900.

Крім цього, в період зимової навігації МАУ готова почати виконання чартерних польотних програм у таїландський Крабі, а також на острів Хайнань – в аеропорт Саньї. Утім, реалізація цих планів залежатиме від отримання відповідних дозволів.

Нагадаємо, МАУ відкриє прямий рейс до Шанхаю.

 

 

 

 

Back to top button