Україна

“МАУ” на вимогу лізингодавців відправляє свої літаки в Іспанію та Сербію – 1News


Фото з відкритих джерел

Авіакомпанія отримала офіційне повідомлення від страхових компаній про припинення страхування літаків для польотів у повітряному просторі України

Як зазначається, авіакомпанія отримала офіційне повідомлення від страхових компаній про припинення страхування літаків для польотів у повітряному просторі України.

У зв’язку з цим “МАУ” на вимогу лізингодавців відправляє п’ять літаків Boeing 737-800 в Іспанію при збереженні інших повітряних суден у флоті компанії. Крім цього два літаки авіакомпанії відправляються на планове технічне обслуговування двигунів в Белград”, – йдеться в повідомленні.

1News за темою: Авіакомпанія Norwegian припинила польоти над Україною

Нагадаємо, вчора, 12 лютого, зарубіжні страхові компанії попередили українських авіаперевізників про припинення страхування літаків у небі України через 48 годин. Такий крок пояснили ризиком повномасштабного вторгнення Росії в Україну.

Своєю чергою Міністерство інфраструктури заявило про відсутність планів щодо закриття авіапростору над Україною. В уряді запевняють, що працюють над попередженням ризиків для авіаперевізників.

Пізніше очільник “Украероруху” Андрій Ярмак поінформував, що Україна офіційно рекомендує авіакомпаніям не виконувати польоти над відкритими водами Чорного моря з 14 до 19 лютого у звʼязку з російськими навчаннями.


ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS
Джерело

Back to top button