Україна

Мати загиблої Лізи із Вінниці дала перше інтерв’ю


Мати загиблої Лізи із Вінниці дала перше інтерв ю

Внаслідок ракетної атаки по Вінниці загинули 23 людини. У тому числі 4-річна Ліза, вбита російськими ракетами.

Мати дівчинки прооперували, вона дала перше інтерв’ю після трагедії. Відео опублікували в Telegram. Мати досі не може оговтатись від пережитого і просить закрити небо.

Чотирирічна Ліза, яка стала однією з жертв ракетного обстрілу Вінниці 14 липня, знімалася у різдвяному ролику Олени Зеленської у 2021 році. Про це перша леді повідомила у Twitter:

“Сьогодні з жахом ми побачили фото перекинутого дитячого візка з Вінниці. А потім, читаючи новини, я усвідомила, що я знаю цю дівчинку. Знала…” – написала перша леді.

Внаслідок ранкового ракетного удару Росії по цивільних об’єктах у центрі Вінниці підтверджено загибель 23 осіб, у тому числі трьох дітей. 117 людей отримали поранення, 34 з них – тяжкі, п’ятеро перебувають у критичному стані.

Нагадаємо, президент Володимир Зеленський назвав худобами російських агресорів, які завдали ракетного удару по Вінниці та вбили десятки людей.

Також Зеленський пригрозив відповідальністю екіпажу російського підводного човна, який завдав ракетного удару по Вінниці.


Новини від 1News у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

 

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button