Цікаве

Огляд хмарного конструктора інтернет магазинів Хорошоп*

Хорошоп – це українська платформа для створення інтернет-магазинів. Компанія працює за моделлю SaaS, надаючи клієнтам готові сайти, розміщені на хмарі. Всього у платформи 2500 клієнтів, тому не складає труднощів знайти відгук про Horoshop реального користувача. Вивчивши відгуки та різні рейтинги, ми зрозуміли, що платформа лідирує на ринку SaaS-пропозицій. Тому в цій статті ми розглянемо ближче хмарну платформу з усіма її перевагами і недоліками.

Плюси хмарної платформи Хорошоп

Хорошоп дає можливість ознайомитися зі своїм продуктом не просто за відгуками і описом на сайті, а й через тестовий період інтернет-магазину – це відразу підкуповує. За 14 днів тесту, який доступний всім охочим, можна вивчити велику частину особливостей платформи, що ми і зробили.

Для початку поговоримо про функції сайту. В інтернет-магазині від Хорошопа можна налаштовувати практично будь-який елемент сайту. Клієнт може:

  • керувати модулями на головній сторінці;
  • створювати, видаляти і змінювати розташування категорій товарів, а також будь-яких інформаційних сторінок;
  • налаштовувати фільтри і різні параметри відображення товарів;
  • налаштовувати вигляд мінікарточкі товарів;
  • змінювати всю інформацію на сайті.

Для успішних продажів на платформі, також, реалізований ряд інструментів. Наприклад, можна вивантажувати товари на популярні маркетплейси або просувати сайт за допомогою SEO. Сайти на Хорошопе розроблені з усіма вимогами пошукових систем, тому інтернет-магазин можна просувати відразу після запуску. Іншим вагомим плюсом платформи стала мобільна версія, яку Хорошоп недавно оновив. Мобільний сайт отримує будь-який клієнт, незалежно від свого тарифу.

З інших важливих плюсів платформи потрібно відзначити інтеграції з системами оплати і доставки, багатомовність сайтів, автоматичну розсилку листів для різних подій. Ці та інші функції значно розширюють можливо інтернет-магазину.

Мінуси хмарної платформи Хорошоп

Відразу скажемо, що істотних недоліків ми не помітили, але все ж деякі труднощі в освоєнні продукту були. Наприклад, трохи заплутаний імпорт товарів. Думаємо, що з часом використання сайту до нього звикаєш, але спочатку може бути складно. Також, незважаючи на велику кількість налаштувань, кардинальних змін внести не можна. Технічна кастомизация сайту на Хорошопі відсутня і до цього потрібно бути готовим.

Фінальне слово

Якщо подивитися на Хорошоп в цілому, то знайдені мінуси не мають критичного значення і ніяк не завадять більшості користувачів. Хмарна платформа створила технічно розвинений продукт з можливістю швидкого і недорогого запуску інтернет-магазину.

*на правах реклами

Back to top button