Україна

Масовий виїзд депутатів і бізнесменів за кордон – Зеленський дав їм 24 години на повернення – 1News

Президент України Володимир Зеленський


Фото з відкритих джерел

За його слова, якщо вони не повернуться, потрібно буде робити висновки

Президент України Володимир Зеленський відреагував на інформацію про те, що напередодні країну покинули кілька десятків чартерів з народними депутатами, олігархами і бізнесменами та закликав їх повернутися протягом 24 годин. Про це він сказав під час брифінг за підсумками зустрічі з канцлером Німеччини Олафом Шольцем.

“Я вважаю, що ми живемо у великий час. Що стосується політиків, дипломатів, бізнесменів… Думаю, що залишаються надійні, залишаються громадяни України… На цьому шляху важливо, хто з тобою”, – зазначив глава держави.

За його словами, депутатам і представникам менеджменту, хто виїхав за кордон, треба дати сигнал.

“Я від себе хочу попросити, щоб протягом 24 годин вони повернулися в країну. Вважаю, що вони повинні повернутися, інакше нам потрібно всім як державі, як керівництву, робити висновки”, – наголосив Зеленський.

1News за темою: Мають самі розуміти: Експерт пояснив, чому влада не повинна ловити депутатів, які виїздять за кордон

Нагадаємо, раніше в ЗМІ з’явилася інформація, що на вихідних з України вилетіли десятки чартерних літаків із сім’ями багатьох олігархів та бізнесменів.

Своєю чергою, народна депутатка Софія Федина заявила, що президент України Володимир Зеленський, як і деякі інші “слуги народу”, також вивіз своїх рідних. За її словами, дружина глави держави і його діти полетіли на належну їм віллу в Італії.


ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS
Джерело

Back to top button