Україна

Масований удар по Україні: Зеленський назвав кількість загиблих і поранених


Масований удар по Україні: Зеленський назвав кількість загиблих і поранених

На даний час відомо про чотирьох загиблих і 92 поранених. Триває ліквідація наслідків чергового російського удару. Залучені всі необхідні служби.

В результаті чергового російського удару по Україні на даний час відомо про чотирьох загиблих і 92 поранених. Про це повідомив президент Володимир Зеленський.

“Зараз триває ліквідація наслідків чергового російського удару. Залучені всі необхідні служби. Понад 500 рятувальників ДСНС України, комунальні служби, енергетики, поліцейські. Київ та область, Харків. На цей час відомо про 92 поранених. Усім надається допомога. На жаль, четверо людей загинули. Мої співчуття рідним і близьким”, – зазначив глава держави.

Зеленський нагадав, що з 31 грудня окупанти застосували вже близько 170 “шахедів” і десятки ракет різних типів. Абсолютна більшість із них була спрямована по цивільних обʼєктах.

“Я дякую всім партнерам, які допомагають у зміцненні нашого повітряного щита. І очевидно, що це допомагає рятувати сотні життів щодня і щоночі, які були б забрані російським терором, якби не “петріоти” та інші захисні системи”, – зазначив Зеленський.

За його словами, цього року Україна продовжить роботу з усіма у світі, “хто цінує життя, щоб додатково зміцнити наш повітряний щит і притягти Росію до відповідальності за скоєне”.

Нагадаємо, сили протиповітряної оборони під час ранкової атаки РФ на Київ у вівторок, 2 січня, збили понад 60 ракет Х-101/Х555Х-55 та десяток Кинджалів. У столиці постраждали 20 людей, є загиблі.

Також росіяни масовано обстріляли Харків. Там поранено понад 40 людей, загинула людина.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button