Україна

На Харківщині через обстріл горіло поле, пошкоджені підприємства


На Харківщині через обстріл горіло поле, пошкоджені підприємства

Пошкодження отримали приватні будинки, гараж, господарські будівлі, приміщення підприємств, палали поля із пшеницею загальною площею близько 25 га.

Через ворожі обстріли на Харківщині горіло поле з пшеницею, пошкоджено підприємства та інші об’єкти. Про це повідомляє відділ комунікацій ГУ Нацполіції у Харківській області.

Зазначається, що минулої доби російські війська обстрілювали Харків та низку населених пунктів області, серед яких Лозовеньки, Подвірки, Нікополь, Карасівка, Золочів, Коробочкине, Безруки, Грушеваха.

“Пророблено 12 фактів руйнувань житла та інших об’єктів на території регіону внаслідок обстрілів та пожеж… Ушкодження отримали приватні будинки, гараж, господарські будівлі, приміщення підприємств, палали поля із пшеницею загальною площею близько 25 га”, – сказано в повідомленні.

Крім того, правоохоронці разом із військовими на блокпостах перевірили за добу понад тисячу авто. До відділів поліції доставлено 17 осіб для перевірки їх на предмет можливої ​​співпраці з окупантами.

Нагадаємо, в ніч на суботу, 6 серпня, російські агресори завдали ракетних ударів по Харкову та Харківському району. Постраждала виключно громадянська інфраструктура.

Вранці 7 серпня війська РФ знову обстріляли Харків. У місті пролунало кілька вибухів. За попередніми даними, обстріляно Новобаварський та Немишлянський райони.


Новини від 1News у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

 

 


 

 

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button