Україна

Маріупольські діти навчаються у рідних школах онлайн


Маріупольські діти навчаються у рідних школах онлайн

У навчальних закладах міста розпочали навчання 4700 дітей. З них 68% перебувають за кордоном та 24% – на тимчасово окупованих територіях та в Росії.

Маріупольські діти у різних країнах продовжують навчатися онлайн у рідних школах. Онлайн-навчання розпочалося у школах №10, 29, 47, 48, 54 та 66. Відповідну ініціативу мера Маріуполя Вадима Бойченка підтримало МОН та керівництво Донецької ОВА. Про це повідомляє Маріупольська міська рада.

“У закладах розпочали навчання 4700 дітей. З них 68% перебувають за кордоном і 24% – на тимчасово окупованих територіях та у Росії. Найбільше учнів перебувають у Німеччині, Польщі та Чехії. Викладають дисципліни 250 педагогів, які раніше працювали в цих навчальних закладах. 31% із них зараз працюють з-за кордону, 69% – з підконтрольної території України”, – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що ініціатива дозволяє маріупольським дітям здобувати якісну українську освіту в рідних закладах, незважаючи на місце перебування. Усі випускники отримають офіційні документи після закінчення школи.

А врятована у Маріуполі породілля, знімки з якої облетіли весь світ, тим часом працює на ворога.


Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

 

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button