Україна

Маріуполь здають на металобрухт – мерія


Маріуполь здають на металобрухт - мерія

Окупанти не можуть відновити нормальну роботу жодного з великих підприємств міста, тому основа їхньої економіки – мародерство, стверджують у міськраді Маріуполя.

У тимчасово окупованому Маріуполі Донецької області загарбники здають на металобрухт усе, що можуть, про відновлення зруйнованого майже не йдеться. Про це повідомляє пресслужба Маріупольської міської ради.

“Маріуполь здають на металобрухт. Спочатку на нього різали підприємства. Зараз – залізничні вагони і відправляють до Донецька. Як заявив представник одного з комунальних підприємств міста – “вагони будемо розрізати і відправляти до Донецька на переплавку”. Це і не дивно. Окупанти не можуть відновити нормальну роботу жодного з великих підприємств міста. Відсутнє й залізничне сполучення. Саму ж залізницю вони знищили під час блокади міста. Тож основа економіки – мародерство. Росіяни вже вивезли з маріупольського порту металу на 25 мільйонів доларів. Їм цього замало. Тож продовжують різати та вивозити все, що залишилося”, – сумно констатують у міськраді. 

Раніше повідомлялося, що ворог здійснив велике переміщення сил через Маріуполь у напрямку Бердянська.

У Маріуполі окупанти замінували всі мости – мерія

Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button