Україна

Маріуполь залишився без лікарів – радник мера


Маріуполь залишився без лікарів – радник мера

У Маріуполі працював московський десант окупантів у білих халатах у кількості 17 осіб. Від сьогодні їх відправили додому. Власних маріупольських лікарів не було, повідомляє радник мера Петро Андрющенко.

 
Окупований росіянами Маріуполь залишився без лікарів. Про це повідомляє радник мера міста Петро Андрющенко.
 
“Сьогодні Маріуполь залишився без лікарів. У Маріуполі працював московський десант окупантів у білих халатах у кількості 17 осіб. Від сьогодні їх відправлено додому. Власних маріупольських лікарів не було до цього. Тобто, можна константувати, що від сьогодні медичної допомоги в Маріуполі немає”, – пише Андрющенко.
 
Раніше повідомлялося, що в Маріуполі тримається сильна спека і люди непритомніють прямо на вулицях. Через відсутність швидкої медичної допомоги у місті зростає кількість смертей.
Понад два місяці російські загарбники та їх посібники, самопроголошена влада Маріуполя, блокують нормальний доступ жителів до питної води, достатньої кількості їжі та медикаментів. Люди помирають від нестачі ліків, іноді хворим доводиться ампутувати ноги через неможливість надати терапевтичне лікування. Ліки продають на вулицях, а не в аптеках, із порушенням усіх норм.
 
 
 
Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button