Україна

Маріуполь перейшов “під контроль” кадировців – міськрада

Маріуполь перейшов під контроль кадировців - міськрада

Виїхати з Маріуполя неможливо

Місто взяли “під контроль” кадировці та Росгвардія. Виїхати із міста неможливо, повідомляє міська рада.

У Маріуполі відбувається ротація – колаборантів та представників так званої народної міліції “ДНР” змінюють на представників Росгвардії та кадировців. Поки що виїхати з міста неможливо. Про це повідомляє радник мера Маріуполя Петро Андрющенко.

“Наші джерела з міста повідомляють, що на фільтраційних пунктах пропуску та блок-постах навколо Маріуполя у бік Запоріжжя проходить ротація окупантів. Колаборантів та представників так званої народної міліції “ДНР” змінюють на представників Росгвардії та кадировців. Крім того, окупанти встановлюють окремі пункти контролю/блокпости на ґрунтових дорогах, якими можна було оминути фільтраційний контроль”, – йдеться в повідомленні.

Андрющенко зазначив, що евакуація з міста неможлива до відкриття окремих коридорів через переговори керівництвом країни.

“Всі, хто збирався тимчасово повернутися для вивезення особистих речей, не робіть цього. Зараз маємо пам’ятати – це дорога в один кінець, – закликав він.

Раніше Андрющенко повідомив, що окупанти вивозять чоловіків з Маріуполя до фільтраційних таборів і готують їх до мобілізації в так звану “армію ДНР”.

Опубліковано відео парамедика, що потрапила в полон, в Маріуполі


 

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button