Україна

Люди, які виїхали з Мелітополя до Запоріжжя, потрапили під обстріл – мер

Люди, які виїхали з Мелітополя до Запоріжжя, потрапили під обстріл - мер

Фото: facebook.com/IvanFedorovMelitopol

Мер Мелітополя Іван Федоров

Ті, хто їхав учора через Оріхів до Запоріжжя, провели у дорозі 12,5 години та потрапили під обстріл. А ті, хто їхав через Василівку, третій день стоять на блокпосту.

З окупованого Мелітополя виїхало понад 60% городян (60-70 тисяч мешканців). Люди ризикують їхати з міста, але їх або обстрілюють, або не пропускають. Про це заявив мер Іван Федоров в ефірі РІА Мелітополь.

“Сьогодні досить великий запит на евакуацію та виїзд з Мелітополя. Централізовану евакуацію росіяни нам не погоджують уже майже місяць, а приватним транспортом – для людей це справжній челендж. Ті, хто їхав учора через Оріхів у Запоріжжя, провели у дорозі 12,5 години та потрапили під обстріл. А ті, хто їхав через Василівку, третій день стоять на рашистському блокпосту, – і вони не пропускають їх у бік Запоріжжя. У цій колоні є діти, жінки, люди похилого віку”, – розповів Федоров.

Раніше повідомлялося, що окупанти в Мелітополі стали частіше викрадати людей – на блокпостах чи просто на вулицях. Їх відвозять у невідомому напрямку.

Нагадаємо, у Мелітополі прогримів вибух.


Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/UA_1NEWS

 

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button