Події

У ході передачі чергової партії гуманітарної допомоги для українських рятувал…

У ході передачі чергової партії гуманітарної допомоги для українських рятувальників, Надзвичайний і Повноважний Посол Французької Республіки в Україні Етьєн де Понсен висловив співчуття з приводу нещодавньої загибелі шістьох піротехніків ДСНС на Херсонщині:

????Там загинув, зокрема молодий хлопець, який проходив стажування по нашій програмі підготовки фахівців з підводного розмінування. Прийміть наші щирі співчуття з приводу цієї втрати“, – сказав Етьєн де Понсен.

Йдеться про Володимира Погорєлого – старшого водолаза-сапера частини піротехнічних робіт, підводного та гуманітарного розмінування Аварійно-рятувального загону спеціального призначення Головного управління ДСНС України у Херсонській області.

????Нагадаємо, під час виконання завдань з розмінування на Херсонщині у суботу, 6 травня, внаслідок обстрілу з боку військ рф загинули шестеро піротехніків Державної служби України з надзвичайних ситуацій: Ігор Соловйов, Володимир Погорєлий, Андрій Орлов, Микола Шолох, Олександр Ходаковський та Роман Каленик.

Ще двоє співробітників ДСНС були травмовані та наразі проходять лікування.

СайтFbTwInstaYouTube

Back to top button