Україна

Лоукостер SkyUp відкриває авіарейси до польського Лодзя

Українська авіакомпанія SkyUp Airlines із 20 вересня 2021 року почне літати з Києва до міста в Польщі – Лодзь, інформує 1NEWS з посиланням на пресслужбу компанії.

«З 20 вересня 2021 року авіакомпанія SkyUp розпочне виконання рейсів за маршрутом Київ — Лодзь — Київ. Польоти виконуватимуться двічі на тиждень: щопонеділка й щосереди. Вильоти як із Києва, так і зворотні з Лодзі заплановані на вечірній час», – йдеться в повідомленні.

Зазначається, що квитки вже можна замовити на офіційному сайті авіакомпанії. Зокрема, політ з Києва до Лодзь обійдеться українцям від 754 грн, а з польського міста в українську столицю – від 703 грн.

Наразі Польща ще не відкрила повністю кордони для українців, однак певні категорії населення мають право відвідувати країну.

Мова йде про осіб, які є громадянами Польщі, мають Карту Поляка, мають право на виконання робіт на території Польща або дозвіл на працевлаштування.

Також кордони відкриті для людей, що здобувають освіту, є науковцями, котрі проводять дослідження на території Польщі, та мають дозвіл на постійне проживання.

 

 

 

 

 

Back to top button