Україна

Льотчики ЗСУ зупинили окупантів біля Лисичанська


Льотчики ЗСУ зупинили окупантів біля Лисичанська

Українські льотчики спільно з артилерією та Військово-Морськими силами продовжують успішно деокупувати наші території.

Під час проведення операції зі звільнення острова Зміїний від окупантів авіація Повітряних Сил неодноразово завдавала потужних авіаударів по ворожих позиціях. Про це повідомляє командування Повітряних сил ЗСУ.

Бомбардувальники, штурмовики та винищувачі, у взаємодії з артилерійськими підрозділами, армійською та безпілотною авіацією Сухопутних та Військово-Морських сил, підрозділами Сил спеціальних операцій, вкотре знищували окупантів на острові Ахілла (так у грецькій міфології називають острів Зміїний).

“У результаті успішної операції знищено зенітні ракетні системи, радіолокаційні станції, бойові позиції, реактивну систему залпового вогню, техніку та особовий склад російських окупаційних військ. Невелика частина російських військових евакуювалася, спішно залишивши острів”, – йдеться в повідомленні.

Крім того, 30 червня штурмовики Су-25 та бомбардувальники Су-24м завдали до 10 авіаційних ударів на Луганському напрямку, підтримуючи бойові дії захисників Лисичанська. Удари наших льотчиків завадили просуванню окупантів у кількох важливих напрямках. Вражені логістичні центри ворога, пункти забезпечення пальним, бойова броньована техніка та жива сила.

Нагадаємо, за добу 19 червня Повітряні сили ЗСУ знищили техніку та живу силу ротно-тактичної групи російських окупантів, а також один із опорних пунктів противника.


Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

 

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button