Світ

Іл-76, який впав у Росії, летів від України – ЗМІ

Іл-76, який впав у Росії, летів від України - ЗМІ

Фото: Соцмережі

На фото з місця падіння нема ознак розкиданих тіл.

Аналітики зазначають, що все вказує на те, що літак привіз зброю зі Сходу і наголошують, що на фото нема ознак розкиданих тіл.

Літак Іл-76, що зазнав авіакатастрофи в Білгородській (Бєлгородській) області РФ, летів від кордону з Україною, а не в напрямку до неї, як запевняли російські пропагандисти. Про це в середу, 24 січня, повідомили видання Важливі історії та Медіазона, що позиціонують себе як незалежні.

Журналісти зазначили, що відео знято із центру села Яблонове у напрямку на північ від Білгорода.

Український OSINT-аналітик Скринька Пандори повідомляє, що борт, що впав під номером RA-78830, летів через Єгипет, Саудівську Аравію, Червоне море та Іран. Проте неподалік Сирії зник з радарів, а потім з’явився вже над Білгородом.

“Все вказує на те, що він привіз зброю зі Сходу. Поки що ніяких ознак, що там могли бути полонені”, – йдеться в його повідомленні.

Український військовий оглядач Олександр Коваленко звернув увагу, що на фото з місця падіння нема ознак розкиданих тіл.

Зазначимо, що в Бєлгородській області зазнав аварії військово-транспортний літак Іл-76. У Міноборони РФ заявили, що на борту літака нібито перебували 65 полонених ЗСУ, які перевозилися до Бєлгородської області для обміну.

Українські ЗМІ заявили, що Іл-76 перевозив ракети до комплексів С-300. Згодом Генштаб ЗСУ зробив заяву на тлі інформації про Іл-76.

Падіння Іл-76: у “списку загиблих” виявили тих, кого обміняли раніше

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button