Україна

Локдаун в Львові продовжили до 4 квітня

Комісія з надзвичайних ситуацій Львова ухвалила рішення про продовження посиленого карантину до 4 квітня. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив міський голова Львова Андрій Садовий.

 

За його словами, за останню добу в міські лікарні надійшло 63 хворих. Виписали лише 3 людини. Міська влада працює над збільшенням кількості ліжок.

«Сьогодні ухвалили рішення про розгортання тимчасового шпиталю на базі приміщень медичного університету, які вони орендують у Лікарні швидкої допомоги. Звернулись до МОЗу з проханням внести дитячу лікарню на Орлика до переліку медзакладів, які лікують дітей, хворих на коронавірус. Починаємо співпрацю із Залізничною лікарнею. Вони готові приймати у себе хворих, але місто зі свого боку передасть їм необхідну кількість кисневих концентраторів», – зазначив Садовий.

Міський голова додав, що окрім додаткових ліжок, міські та обласні лікарні мають гостру потребу у медичних працівниках.

«За останні 2 дні отримали 350 звернень від лікарів з усієї України, які готові допомогти у цій нелегкій боротьбі. Зараз напрацьовуємо механізм додаткового преміювання усіх медиків, які працюють із COVID-19. Щодо підприємців, яким сьогодні теж складно. Готуємо окрему програму підтримки бізнесу», – підсумував міський голова Львова

Нагадаємо, суворий карантин у Львові запровадили 19 березня. Попередньо він мав тривати до 28 березня.

Back to top button