Україна

Літаки Антонова тимчасово базуються в аеропорту Лейпцига

Літаки Антонова тимчасово базуються в аеропорту Лейпцига

Фото: Скриншот

Зруйнована база ДП Антонов

Це дозволило ДП Антонов продовжити виконання комерційних і державних замовлень щодо перевезення надважких і великогабаритних вантажів, а також зберегти позиції лідера в цій ніші світового ринку, повідомляють у компанії.

 

У зв’язку з неможливістю виконання міжнародних авіарейсів з України, п’ять літаків типу Ан-124-100 Руслан тимчасово базуються в аеропорту Лейпцига. Про це повідомлено в заяві компанії ДП Антонов.

 

Повідомляється, що в Лейпцигу організовано роботу філії авіатранспортного підрозділу (АТП) ДП Антонов, відомого у світі як авіакомпанія Авіалінії Антонов, і облаштовано базу для технічного обслуговування зазначених повітряних суден.

 

“Це дозволило ДП Антонов продовжити виконання комерційних і державних замовлень щодо перевезення надважких і великогабаритних вантажів, а також зберегти позиції лідера у цій ніші світового ринку”, – зазначають у компанії.

 

Повідомляється, що роботу компанії в Україні буде відновлено після відновлення бази.

 

“Після перемоги над рашистськими окупантами і проведення комплексу робіт з відновлення працездатності аеропорту Київ-Антонов-2 він знову стане базовим для флоту Русланів авіакомпанії Авіалінії Антонов”, – кажуть у компанії.

 

Нагадаємо, 27 лютого внаслідок повітряної атаки з боку військ РФ на територію аеропорту Гостомель було спалено Ан-225 Мрія.

 

 

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button