Україна

Лікарні Миколаєва переповнені хворими на COVID

Міський голова Миколаєва Олександр Сенкевич повідомив про переповнені палати, де люди лежать в коридорах і підсобних приміщеннях, передає 1NEWS.

«Це відео не додасть вам гарного настрою, але воно повністю відображає реальний стан справ в наших ковідних госпіталях. Подивіться уважно, особливо ті, хто скептично ставиться до існування коронавируса. Так виглядають зараз перша, третя і п’ята міські лікарні, куди направляють пацієнтів з COVID-19», – підкреслив мер на своїй сторінці в Фейсбуці.

«Це відео не додасть вам гарного настрою, але воно повністю відображає реальний стан справ у наших ковідних госпіталях. Подивіться уважно, особливо ті, хто скептично ставиться до існування коронавірусу. Так виглядають наразі перша, третя та п’ята міські лікарні, куди направляють пацієнтів з COVID-19», – наголосив мер.

За його словами, щодня у місті фіксують близько 200 випадків захворювання. У середньому за добу від коронавірусу у Миколаєві помирає до 10 осіб.

Сєнкевич закликав усіх миколаївців, а особливо скептиків, дотримуватися правил епідбезпеки.

Станом на 26 березня в Миколаївській області зареєстровано 50295 хворих на коронавірус, з них 534 за останню добу. Найбільше у м. Миколаїв – 230 та Первомайську – 63. Померли всього від наслідків COVID-19 – 986, за добу – 13.

 

 

 

 

Back to top button