Україна

Лікарі повертають у стрій понад 80% поранених

Лікарі повертають у стрій понад 80% поранених

Фото: Генштаб ВСУ

Лікарі повертають у стрій понад 80% поранених українських військових

Заступник Міністра оборони України Ганна Маляр відзначила дуже високий рівень професіоналізму українських військових медиків.

Понад 80% українських військових, які перенесли поранення, після лікування та реабілітації повертаються у стрій. Про це повідомила в ефірі національного телемарафону заступник міністра оборони Ганна Маляр.

Заступник міністра відзначила дуже високий рівень професіоналізму військових медиків України.

“Вчора мені вдалося передати паски нашим пораненим до одного зі шпиталів України та медичного колективу, бо треба розуміти, що наші військові медики сьогодні також на фронті, вони, по суті, відповідають за життя та здоров’я наших поранених воїнів. І треба розуміти, що це величезна перемога української військової медицини, дуже високий відсоток поранених знову повертається у стрій – це понад 80%. Йдеться про рівень військової медицини, якість лікування та реабілітацію”, – розповіла Маляр.

Нагадаємо, захисників України дозволяється спрямовувати для лікування до медзакладів не в Україні. На військових та супроводжуючий медперсонал не поширюватимуться обмеження виїзду.


 


 


 

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button