Україна

Лідери “ДНР” і “ЛНР” запросили Зеленського на Донбас для перемовин

Можливість перемовин між Києвом та так званими "ДНР" і "ЛНР" відкинув представник української делегації в Тристоронній контактній групі щодо врегулювання ситуації на Донбасі Олексій Арестович

Очільники так званих “ДНР” і “ЛНР” Денис Пушилін і Леонід Пасічник запросили президента України Володимира Зеленського провести перемовини на лінії розмежування на Донбасі.

Про це інформує 1NEWS.

“Закликаю вас, пане Зеленський, не лідерів третіх країн запрошувати на лінію зіткнення, а краще відправитися туди самому для чесної та відкритої розмови з нами”, – заявив Пушилін у відеозверненні.

Голова “ДНР” також допустив проведення перемовин у вигляді відеоконференції.

До цього про готовність зустрітися з президентом України на лінії розмежування заявив і очільник “ЛНР” Леонід Пасічник.

“Я готовий зустрітися в будь-якій точці лінії зіткнення, тієї самої лінії, яка в один момент може стати “червоною”, і тоді говорити вже буде пізно”, – йдеться в його заяві.

Можливість перемовин між Києвом та так званими “ДНР” і “ЛНР” напередодні відкинув представник української делегації в Тристоронній контактній групі щодо врегулювання ситуації на Донбасі Олексій Арестович.

“Наша позиція принципова, вона полягає в тому, що жодних переговорів з так званими “ЛНР” і “ДНР” не буде і не може бути, навіть в умовному просторі, в режимі “фантастика на другому поверсі”, – сказав він в ефірі каналу “Україна-24”.

Джерело: ВВС Україна

Back to top button