Україна

“Летючий” підрозділ ППО просить допомогти з ремонтом пікапа


 Летючий підрозділ ППО просить допомогти з ремонтом пікапа

У завдання підрозділу входить приховане висування до лінії фронту та прикриття бойових частин від загроз з повітря від авіації та дронів супротивника.

Підрозділ ППО, який працює на східному фронті, звернувся до редакції Кореспондент.net по допомогу: бійцям не вистачає коштів на завершення ремонту позашляховика, який просто необхідний для виконання бойових задач.

Зокрема, у завдання цього підрозділу входить приховане висування до лінії фронту та прикриття бойових частин від загроз з повітря від авіації та дронів супротивника.

Це вже добре знайомий редакції та читачам підрозділ: спочатку ми з вами спільними зусиллями озброїли його антидроновою рушницею, а потім купили, підготували та передали те саме авто, яке наразі потребує ремонту.

В тому, техніка дала збій, нічиєї вини немає – на фронті її експлуатують нещадно. Дивно, що авто досі ціле: на передовій, як відомо, автомобілі довго не живуть.

В нашому випадку не витримали коробка передач і ходова. Як повідомив Сергій Борозенець, який на добровільних засадах опікується підрозділом, необхідну суму на закупівлю запчастин вдалося зібрати одразу. Але для транспортування позашляховика з фронту до місця ремонту та виконання самого ремонту грошей не вистачило.

Наразі з необхідних 88 тис. грн вже є 42 тис. грн. Просимо всіх небайдужих долучитися до збору і допомогти воїнам відремонтувати їх техніку, яка необхідна у боротьбі з путінською сволотою.

МОНОБАНКА

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button