Україна

Київстар заявив про часткове відновлення послуг


Київстар заявив про часткове відновлення послуг

Компанія повідомляє, що після стабілізації роботи мережі усі абоненти і корпоративні клієнти, які внаслідок хакерської атаки не могли скористатись сервісами компанії, отримають компенсації.

Станом на 20:00 12 грудня компанія Київстар частково відновила послуги фіксованого зв`язку, про що пресслужба компанії повідомила в соцмережі X (раніше Twitter).

“Зараз спеціалісти компанії працюють над відновленням інших послуг і зроблять все можливе, аби остаточно завершити цю роботу протягом 13 грудня 2023 року. Відновлення сервісів може відбуватись поступово, про що ми повідомлятимемо додатково”, – йдеться у заяві.

Зазначається також, що після стабілізації роботи мережі усі абоненти і корпоративні клієнти, які внаслідок хакерської атаки не могли скористатись сервісами компанії, отримають компенсації.

Нагадаємо, що зранку 12 грудня, Київстар повідомив про масштабний збій у своїй мережі. В окремих регіонах крім мобільного зв’язку не працював і дротовий Інтернет. Пізніше в компанії підтвердили інформацію про кібератаку.

СБУ прокоментувала слідчі дії в офісі Київстару

Від доби до тижня: коли можуть “підняти” Київстар

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp



ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button