Україна

Київ запустить наземний транспорт до кладовищ у поминальні дні

У Києві на поминальні дні запустили маршрути громадського наземного транспорту з метою перевезення пасажирів до міських кладовищ. Про це повідомляє прес-центр КМДА, пише 1NEWS, посилаючись на 112ua.

Повідомляється, що перевезення здійснюватимуться з дотриманням протиепідемічних заходів. У місцях масового скупчення людей чергуватимуть відповідальні особи від КМДА, а біля кладовищ – патрульна поліція Києва та Київської області.

Також зазначається, що 9 травня буде заборонено паркування автотранспорту на вулиці Електротехнічній та заїзд транспортних засобів на вулицю Крайню, проїзд транспортних засобів вулицею Кубанської України (від вулиці Кіото до вулиці Миколи Матеюка) та вулицею Мурманською (від Броварського проспекту до вулиці Кіото).

Раніше в Київській міській державній адміністрації склали графік поминальних днів – великодні поминальні дні на київських кладовищах тривають з 9 по 12 травня. У поліції ж зазначили, що для охорони заходів на 9 травня Міністерство внутрішніх справ залучить 11 тис. правоохоронців.

Back to top button