Україна

Киянин підірвав на Львівщині авто з людьми

Киянин підірвав на Львівщині авто з людьми

Фото: Нацполиция

В авто вибухнула граната

В автомобілі вибухнула граната, внаслідок чого тілесні ушкодження отримали пасажири – жінка та троє чоловіків.

 

Правоохоронці затримали 41-річного мешканця Києва за підозрою у замаху на вбивство чотирьох людей. Про це 28 травня повідомляє Нацполіція.

Зазначається, що 27 травня поліцейські отримали повідомлення про вибух на парковці одного з готелів у Львівській області. На місце події прибули слідчі Львівського районного управління, вибухотехніки та інші поліцейські служби.

“В автомобілі вибухнула граната, ймовірно Ф-1, внаслідок чого тілесні ушкодження отримали пасажири – 54-річна жінка та троє чоловіків, двоє з яких її однолітки, а третій – у віці 43 роки. Усі жителі Київської області”, – сказано у повідомленні.

Автомобіль підірвав знайомий потерпілих. Раніше він узяв у них кілька тисяч доларів та пообіцяв привезти з-за кордону автомобілі та передати своїм клієнтам. Проте замість купівлі авто він привласнив гроші.

“Оскільки насправді жодних автомобілів зловмисник не придбав, а повертати кошти не збирався, він вирішив убити своїх “клієнтів”. Коли всі сіли в автомобіль, він під надуманим приводом вийшов з машини, залишивши на передньому пасажирському сидінні сумку з гранатою, що вибухнула”, травмувавши осіб, що перебували в салоні”, – повідомили в поліції.

Усі постраждалі живі. Фігурантові загрожує позбавлення волі на 10-15 років.

 

Раніше повідомлялося, що мешканець Миколаєва вбив поліцейського та поранив військового.

Вибух авто у Дніпрі: затримано підозрюваного у підготовці вбивства депутата


ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button