Україна

Киян поінформували – які вулиці відремонтують у 2022 році

Які вулиці Києва планують відремонтувати у 2022 році, розповів в.о. генерального директора «Київавтодор» Олександр Федоренко, передає 1news з посиланням на budport.com.ua.

У «Київавтодорі» планують відремонтувати такі об’єкти:

  • вулиця Льва Толстого й Івана Франка
  • проспект Героїв Сталінграда, що на Оболоні
  • вулиця Бориса Мозолевського в Голосіївському районі
  • вулиця Липківського в Солом’янському районі
  • вулиця Татарська в Шевченківському районі
  • вулиця Довженка від Шулявського шляхопроводу до вулиці Олеги Теліги, що замкне Малу кільцеву дорогу, яку планують також відремонтувати від Жулянського шляхопроводу до повороту на вулицю Київську (веде на Вишневе)

Також в.о. гендиректора «Київавтодор» зазначив, що в 2022 році в Києві будуватимуть наземні переходи.

Він також додав, що за 2021 рік «Київавтодор» виконав капітальний ремонт на проспекті Степана Бандери, вулиці Милославській (Троєщина), вулиця Борщагівська (Шулявка), Індустріального шляхопроводу.

Також реконструювали вулицю Андріївську (Поділ), Пейзажну алею, колектор зливової каналізації на вулиці Вересневій (місцевість Нова Дарниця).

У 2022 році продовжуватимуть ремонт на Великій кільцевій дорозі. За словами Олександра Федоренка, Велику кільцеву дорогу вже відремонтували приблизно на 85%, зокрема відкрили рух на оновленій частині від Одеської площі до вулиці Ватутіна й на Оболоні, від проспекту Маршала Рокоссовського до вулиці Богатирської.

Також будуть продовжувати ремонт на вулиці Ентузіастів, що на Русанівці. Її не ремонтували вже 40 років. Ремонт розпочали в середині грудня 2021 року.

 

 

 

 

Back to top button