Україна

Кулеба закликав учених з усього світу досліджувати причини Бучанської різанини

Кулеба закликав учених з усього світу досліджувати причини Бучанської різанини

Звірства росіян у Бучі мають вивчити вчені

Український міністр звертає увагу, що бучанській трагедії передувала багаторічна російська пропаганда, яка розпалює ненависть і дегуманізує українців.

Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба закликав науковців із усього світу вивчити причини звірств російської армії у Бучі.

Він звернув увагу, що бучанській трагедії передувала багаторічна російська пропаганда, яка розпалює ненависть і дегуманізує українців.

“Буча сталася не за один день. Протягом багатьох років російські політичні еліти та пропаганда розпалювали ненависть, дегуманізували українців, мали відчуття російської переваги і закладали основи для цих звірств. Я закликаю вчених з усього світу досліджувати, що призвело до Бучі”, – написав Кулеба у Twitter.

Нагадаємо, на думку президента України Володимира Зеленського, воєнні злочини, що відбулися в українській Бучі, можуть повторитися в будь-якому іншому місті Європи, куди вторгнуться російські війська.

Федеральна розвідувальна служба Німеччини перехопила радіоповідомлення російських військових, що свідчать про те, що звірства в Бучі були частиною чіткої стратегії щодо залякування цивільного населення та придушення опору.


Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/UA_1NEWS



ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button