Україна

Кулеба відреагував на чергову ракетну атаку РФ


Кулеба відреагував на чергову ракетну атаку РФ

Україні терміново потрібна посилена ППО, зокрема системи та ракети Patriot, які здатні відбити будь-яку атаку Росії, зазначив міністр.

Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба закликав терміново посилити протиповітряну оборону України після ранкової російської ракетної атаки по Києву. Про це він написав у соцмережі Х у понеділок, 25 березня.

“Діти в Києві біжать в укриття о 10:30 ранку, коли смертоносні російські балістичні ракети збиваються над столицею засобами ППО. Немає таких звірств, на які не пішли б російські виродки, включно зі спробою завдання балістичного удару по центру багатомільйонного міста”, – написав він.

Кулеба наголосив, що сьогоднішній обстріл є нагадуванням, що Україні терміново потрібна посилена протиповітряна оборона, зокрема системи та ракети Patriot, які здатні відбити будь-яку атаку Росії.

У свою чергу президент Володимир Зеленський подякував всім залученим службам, які цього ранку ліквідовують наслідки російської атаки на Київ.

“Ми не втомлюємося повторювати, що Україні потрібно більше ППО. Це безпека для наших міст і збережені людські життя. Всім нам у світі, хто поважає й захищає життя, треба зупинити цей терор”, – написав глава держави у Telegram.

Нагадаємо, вранці 25 березня в Києві пролунали кілька вибухів. Повітряні сили ЗСУ заявили про знищення двох балістичних ракет, випущених росіянами з тимчасово окупованого Криму.

У столиці зафіксували падіння уламків ракет у кількох районах. За останніми даними, відомо про пʼятьох постраждалих.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp



ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button