Україна

Кулеба розповів чи відреагував Трамп на запрошення до України


Кулеба розповів чи відреагував Трамп на запрошення до України

Глава МЗС підкреслив наявність “політичних сигналів, які публічно йдуть” від Дональда Трампа.

Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба прокоментував запрошення імовірного кандидата в президенти США від Республіканської партії Дональда Трампа в Україну. Про це у суботу, 24 лютого, він розповів під час інтервʼю Голосу Америки.

Він зазначив, що наразі є “політичні сигнали, які йдуть публічно” від Трампа, і “публічні сигнали, які йдуть від президента України”.

“Ми не чули відповіді на запрошення від самого Трампа або його команди. Буде відповідь – будемо її розглядати”, – додав він.

Кулеба додав, що для України ключовим є збереження підтримки на рівні не партій, а виборців, “бо американські політики ідуть за своїм виборцем”.

Раніше президент Володимир Зеленський звернувся до експрезидента США Дональда Трампа, який має найбільші шанси стати кандидатом від Республіканської партії на наступних президентських виборах, і вкотре запросив його в Україну. 

Нагадаємо, Трамп пообіцяв “дуже швидко” завершити війну в Україні. Зеленський заявив, що готовий вислухати конкретний “мирний план” Трампа щодо війни в Україні. Але наша держава не буде віддавати свої території Росії.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button