Україна

ЦВК визнала обраним нового нардепа замість Арістова


ЦВК визнала обраним нового нардепа замість Арістова

ЦВК визнала нардепом Наталію Локтіонову, наступного за черговістю кандидата, включеного до виборчого списку партії Слуга народу під №146.

Центральна виборча комісія визнала Наталію Локтіонову обраною народним депутатом від політичної партії Слуга народу. По це повідомляється на сайті ЦВК у середу, 2 серпня.

Вказано, що до комісії надійшла постанова Верховної Ради від 27 липня, якою достроково припинено повноваження народного депутата Юрія Арістова, у зв’язку з особистою заявою.

На позачергових виборах народних депутатів України 21 липня 2019 року Арістова було обрано до парламенту в загальнодержавному багатомандатному виборчому окрузі від Слуги народу.

“ЦВК розглянула вказану постанову та визнала Наталію Локтіонову, наступного за черговістю кандидата, включеного до виборчого списку політичної партії Слуга народу під №146, обраною народним депутатом України на зазначених виборах в загальнодержавному багатомандатному виборчому окрузі”, – йдеться у повідомленні.

Як відомо, 27 липня Юрій Арістов втратив депутатський мандат після розголосу про його відпочинок на Мальдівах під час війни в Україні.

У той же день Арістов отримав підозру у внесенні службовою особою завідомо неправдивих відомостей до офіційних документів. А вже на наступний день суд обрав запобіжний захід колишньому нардепу.

Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button