Україна

Кримські партизани розповіли про розвідку на базі бригади берегової оборони


Кримські партизани розповіли про розвідку на базі бригади берегової оборони

Партизанам вдалося розвідати територію навколо бази. Отриману інформацію вони використовують для планування наступних операцій.

Партизанський рух АТЕШ розвідав базу 126-ї окремої бригади берегової оборони у Сімферополі, про що відзвітував у своєму ТГ-каналі.

Повідомляється, що агенти руху побували у Перевальному Сімферопольського району, де розташована 126-а бригада берегової оборони ВМФ РФ. Координати: 44.8387260855, 34.329308845.

“На початку війни бригада зазнала величезних втрат. Понад 75% бойового складу стали “200/300-ми”. Наразі переукомплектовані підрозділи цієї бригади воюють на Херсонському напрямку. Незважаючи на безліч військових, нам вдалося розвідати територію навколо бази. Пропускні пункти, камери, патрулі, казарми та парки з технікою були уважно вивчені нами. Цю інформацію ми використовуємо для планування наступних операцій. Вже півроку наш агент служить у цій бригаді. Із самого початку “часткової мобілізації” ми успішно залучаємо нових агентів до наших лав. Результати не забаряться!” – запевняють партизани.

Раніше партизани помітили в Криму розконсервовану стару техніку РФ.

Окупанти розмістили ППО на нафтобазі в Криму – партизани

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button