Україна

Кремлівські пропагандисти зняли чергове фейкове відео про «порушення» військовими ЗСУ мінських угод

За словами речника Міноборони Мотузяника, командування ЗС Росії продовжує нарощувати заходи з дезінформації світової громадськості щодо обстановки в ОРДЛО, інформує 1NEWS з посиланням на Тиждень.

Речник Міністерства оборони з питань АТО Олександр Мотузяник повідомив, що офіцери РФ спільно з проросійськи налаштованими журналістами зняли в Донецькій області постановочні відео про порушення військовими Збройних сил України мінських угод. Про це він сказав у суботу, 16 грудня, на брифінгу.

“14-15 грудня російські офіцери так званої прес-служби 1-го армійського корпусу спільно з проросійськи налаштованими журналістами проводили зйомки постановочних відеороликів на передових позиціях окремих підрозділів корпусу для фабрикації так званих доказів порушення “мінських домовленостей” підрозділами Збройних сил України”, – зазначив Мотузяник.

Крім того, він додав, що за інформацією Головного управління розвідки Міноборони командування ЗС Росії продовжує нарощувати заходи з дезінформації світової громадськості щодо обстановки на тимчасово окупованих територіях Донецької і Луганської областей.

 

Back to top button