Україна

Коронавірус в Україні – за добу підтвердили 24 518 випадків – 1News


Фото з відкритих джерел

При цьому за добу зафіксували 140 летальних випадків, спричинених ускладненнями від COVID-19

В Україні за минулу добу, 12 лютого, лабораторно підтвердили 24 518 випадків коронавірусної хвороби COVID-19. Про це повідомляє Міністерство охорони здоров’я.

Також напередодні 8 288 осіб одужали. При цьому за добу зафіксували 140 летальних випадків, спричинених ускладненнями від COVID-19.

За увесь час пандемії в Україні коронавірусом заразилися 4 525 700 людей, одужали – 3 779 057 людей, а 102 808 – померли від коронавірусних ускладнень.

1News за темою: Понад 62 тисячі підлітків в Україні повністю вакциновані проти COVID-19, – МОЗ

Раніше повідомлялося, що усі вакцини проти коронавірусу, які є в наявності в України, пройшли всі три етапи клінічних випробувань.

До слова, прем’єр-міністр Денис Шмигаль запевнив, що впроваджувати суворий карантин уряд не планує, але носіння масок буде обов’язковим ще довго. Він розповів, що одним із запобіжників локдауну є високі темпи вакцинації.

Нагадаємо, ізраїльські вчені Інституту досліджень та інновацій лікарняної каси “Маккабі” провели масштабне дослідження, присвячене впливу щеплення від коронавірусу, зробленого під час вагітності, на розвиток плоду та на новонароджену дитину.


ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS
Джерело

Back to top button