Україна

Конкурс на заміщення вакантних посад установи «Центр професійного розвитку педагогічних працівників Івано-Франківської міської ради»

Центр професійного розвитку педпрацівників (далі — Центр) — це комунальний заклад, створений для всебічної допомоги вчителям. Робота центру охоплює супервізії, консультації щодо впровадження інноваційних технологій та дистанту в навчальний процес. Його співробітники допомагають педагогам скласти навчальні плани, підготувати іншу документацію, розробляють програми підвищення кваліфікації педпрацівників. Психологічне консультування, активна взаємодія з органами влади та місцевого самоврядування теж входить в їх обов’язки. 

Періодично департамент освіти в Івано-Франківську проводить конкурс на заміщення вакантних посад у Центрі. Брати участь в ньому можуть кандидати, що відповідають кваліфікаційним вимогам. Роботу отримують кращі отримують з них. Цього разу триває відбір претендентів на посади:

  • психолога;
  • консультанта з дошкільної освіти;
  • консультанта з природної галузі.

Умови участі в конкурсі

До участі в конкурсі допускаються кандидати з вищою педагогічною освітою. Кваліфікаційний рівень не нижче нiж спеціаліст, магістр. Всі вони повинні бути громадянами України і вільно володіти державною мовою.

Учасники подають до секретаріату конкурсної комісії Центру наступний пакет документів:

  • заяву та згоду на обробку даних;
  • копію паспорта;
  • копію диплома з додатком;
  • автобіографію або резюме — за бажанням;
  • копію трудової книжки;
  • довідку про проходження психіатричного огляду;
  • мотиваційний лист;
  • інші документи (листи подяки, дипломи, нагороди).

Документи приймають до 1 лютого 2022 року включно. З 2 лютого стартує перший етап відбору. Учасники візьмуть участь у письмовому тестуваннi на знання українського освітнього законодавства. Перший етап триватиме до 4 лютого 2022 року.

Претендентів, які успішно його пройдуть, запросять на співбесіду. Вона запланована з 7 по 11 лютого 2022 року. Їм доведеться відповісти на питання, пов’язані з пріоритетними напрямками роботи, посадовими обов’язками консультанта.

Оплата праці

Фахівці, обрані на посади, будуть працевлаштовані до комунальної установи відповідно до Трудового кодексу України. Це оформлення в штат, нормований робочий день, повний соцпакет і оплата праці згідно Єдиної тарифної сітки для бюджетної сфери.

Оплата праці консультантів розраховується за 14 тарифним розрядом. З 1 грудня 2021 року оклад за цим розрядом дорівнює 7001 грн., коефіцієнт підвищення окладу — 2,42.

Кому і чому важливі подібні конкурси?

Конкурсні процедури — це можливість створити здорове конкурентне середовище і знайти висококваліфікованих фахівців. Проведення конкурсів сприяє залученню більшої кількості кандидатів та підвищенню престижу роботи в системi освiти.

Відбір в два етапи дозволяє об’єктивно оцінити кандидатів, демократизувати кадрові рішення і створити рівні умови для досвідчених педагогів і перспективних молодих колег. 

У підсумку формується потужна управлінська команда і підвищується якість освіти. У цьому зацікавлені всі жителі країни.

 

Back to top button