Україна

Компанія МАУ буде виконувати прямі авіарейси на Мальдіви

Авіакомпанія “Міжнародні авіалінії України”готують старт рейсів до курортів Домінікани (Пунта-Кана), Мексики (Канкун) та Мальдів (Мале). Початок польотів – з 27 грудня 2021 року, передає 1news з посиланням на biz.censor.net.

Зважаючи на те, що відновлення польотів далекомагістральних літаків Boeing 777-200ER планується у другому кварталі наступного року, програма далекомагістральних рейсів в Пунта-Кану, Канкун, Мале буде виконуватися на ВС Boeing 767-300ER авіакомпанії партнера “ЄвроАтлантік”.

Таким чином буде реалізовано спільний проект з виконання далекомагістральної програми, де також частково будуть задіяні екіпажі МАУ.

Літак Boeing 767-300ER матиме двокласне компонування салону – бізнес та економ.

Авіакомпанія “Міжнародні авіалінії України” завершила 2020 рік зі збитком у 4,52 млрд грн після 1,65 млрд грн прибутку у 2019 році. Проте за перше півріччя 2021 року компанія отримала 21,7 млн грн чистого прибутку.

Авіакомпанія МАУ заснована у 1992 році. За даними системи розкриття інформації НКЦПФР та держреєстру юридичних та фізичних осіб-підприємців, 100% прямо або опосередковано контролює кіпрська “Онтобет Промоушинз Лімітед”, бенецифіари якої не розголошуються. Одним із кінцевих бенефіціарів авіакомпанії є олігарх Ігор Коломойський, якому, за його словами, належить 25% компанії.

 

 

 

Back to top button