Україна

Комітет Ради прийняв рішення відносно Безуглої


Комітет Ради прийняв рішення відносно Безуглої

Комітет рекомендував парламенту включити проєкт постанови позачергово без голосування до порядку денного сесії.

Комітет Верховної Ради з питань регламенту одноголосно підтримав відкликання народного депутата з фракції Слуга народу Мар’яни Безуглої з посади заступника голови комітету з питань національної безпеки, оборони та розвідки. Про це повідомив нардеп Ярослав Железняк в Telegram у понеділок, 8 січня.

За його словами, комітет рекомендував Раді включити відповідний проєкт постанови позачергово без голосування до порядку денного сесії.

“Відповідно вже 10 січня парламент може розглянути постанову”, – написав Железняк та додав, що при цьому Безугла залишиться членом комітету з нацбезпеки.

Нагадаємо, 6 січня стало відомо, що у Верховній Раді зареєструвано проєкт постанови про відкликання Безуглої з посади заступника голови комітету з питань нацбезпеки. При цьому сам комітет рекомендував відсторонити Безуглу 5 січня.

Як відомо, наприкінці листопада Мар’яна Безугла звинуватила головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного у відсутності плану дій на 2024 рік. Тоді у Раді назвали неприпустимою таку поведінку Безуглої.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button