Україна

Колаборантам Мелітополя перекрили доступ до українських банківських карток

Колаборантам Мелітополя перекрили доступ до українських банківських карток

Фото: РИА-МЕЛИТОПОЛЬ

Мелітопольським колаборантам блокують українські банківські картки

Насамперед заблокували картки верхівці колабораційного гнізда – псевдогубернатору Євгену Балицькому, псевдомеру Галині Данильченко та іншим зрадникам, повідомляє місцеве видання.

Мелітопольським колаборантам блокують українські банківські картки. Про це повідомляє РІА Мелітополь.

“Служби безпеки банків відреагували і в першу чергу заблокували картки верхівці колабораційного гнізда – псевдогубернатору Євгену Балицькому, псевдомеру Галині Данильченко та іншим. Один з колаборантів, дізнавшись, що його банківські рахунки заблоковані, пішов у запій, та так, що потім опинився в реанімації”, – йдеться у повідомленні.

Мелітопольський міський голова Іван Федоров повідомив, що зарплати працівникам бюджетної сфери за травень профінансовані та вже виплачені на 90%.

“Україна свої зобов’язання виконує! Щодо навчальних закладів, то в Мелітопольському педуніверситеті, після його перереєстрації на підконтрольній Україні території, вже виплачені стипендії за квітень та травень. Зарплати співробітникам також виплачені”, – повідомив Федоров.

В агротехнологічному університеті виплачено стипендії та зарплати за квітень, за травень стипендії студентам обіцяють протягом тижня. Щодо зарплат, то повідомляється, що нараховано аванс за травень і буде виплачено незабаром.

Раніше повідомлялося, що із Мелітополя виїхала половина населення.


Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/UA_1NEWS

 

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button