Україна

Колаборант Сальдо записав перше відео та розповів, чим займається


Колаборант Сальдо записав перше відео та розповів, чим займається

“Гауляйтер” Херсонщини заявив, що перебував під наглядом “серйозних лікарів”, а тепер працює над “бюджетом області наступного року”.

 
“Глава” окупованої частини Херсонської області Володимир Сальдо записав відео, де заявив, що перебував під наглядом “серйозних лікарів”, а тепер працює над “бюджетом області наступного року”. Про це він повідомив у своєму Telegram-каналі.
 
“Якийсь час я не виходив в ефір і ви мене не бачили. Дійсно, я був під піклуванням дуже серйозних лікарів для того, щоб поправити своє здоров’я. Але питання, що стосуються організації роботи Херсонської області, завжди були зі мною… Саме зараз у мене є можливість попрацювати над бюджетом області до кінця року і наступного року. Це дуже хороший показник, це серйозна робота, яка призведе до того, що Херсонщина буде успішною, стабільною та рівною”, – написав колаборант.
 
Нагадаємо, 5 серпня Сальдо було госпіталізовано в окупованому Криму, лікарі ввели його в медикаментозну кому та підключили до апарату ШВЛ. Повідомлялося, що Сальдо збираються перевезти до однієї з московських лікарень, оскільки йому стало гірше. За даними російських ЗМІ, лікарі підозрювали, що Сальдо могли отруїти. За іншими даними, він міг перенести інсульт.
 
 
 
Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button