Україна

Колаборант Сальдо повернувся до Херсона


Колаборант Сальдо повернувся до Херсона

Сальдо наголошує, що “курс Херсонщини на входження до складу Російської Федерації залишається жорстким та незмінним”.

 
Херсонський колаборант Володимир Сальдо, який деякий час перебував на лікуванні, повернувся до міста, про що повідомив у своєму Телеграм-каналі.
 
“Володимир Сальдо наголошує, що курс Херсонщини на входження до складу Російської Федерації залишається жорстким та незмінним”, – йдеться у повідомленні.
 
Колаборант упевнений, що все в області йтиме за планом окупантів.
 
“Робота центральних та місцевих органів влади буде активізована на всіх напрямах: буде посилено заходи щодо відновлення економіки, соціальної підтримки населення, налагодження роботи житлово-комунального господарства, боротьби з тероризмом та саботажем, захисту представників державних органів та підприємств, протидії обстрілам Херсонщини з боку українських бойовиків”, – повідомляє гауляйтер.
 
 
Нагадаємо, що 5 серпня Сальдо було госпіталізовано в окупованому Криму, лікарі ввели його в медикаментозну кому та підключили до апарату ШВЛ. Повідомлялося, що Сальдо збираються перевезти до однієї з московських лікарень, оскільки йому стало гірше. За даними російських ЗМІ, лікарі підозрювали, що Сальдо могли отруїти. За іншими даними, він міг перенести інсульт.

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button