Україна

Кличко заявляє, що в будинок, де він живе, прийшла група озброєних правоохоронців

Правоохоронці прийшли до будинку, в якому мешкає міський голова Києва Віталій Кличко. Цю інформацію він сам підтвердив на своїй сторінці у Facebook, повідомляє 1News.

««Детективні» події навколо міської влади розгортаються дедалі абсурдніше! Сьогодні вранці, десь, 7 годині, коли я пішов на тренування, в під’їзд зайшла група озброєних і в шоломах правоохоронців, які перебували там поки я тренувався. Коли я прийшов додому, підіймаючись сходами, побачив групу правоохоронців… На моє питання що відбувається, вони відповіли, що прийшли, нібито, в квартиру двома поверхами нижче моєї. Начебто, ця квартира здається і в них питання до орендарів», – зазначає Кличко.

В той же час він додав, що камера, встановлена на його поверсі, зафіксувала, що ці люди підіймалися на його поверх і дзвонили та стукали в двері квартири мера.

«Помилка? Я не думаю. Безпрецедентний тиск на міську владу триває, такого не було навіть за часів Януковича. І за такі незаконні дії і їх режисерам, і виконавцям доведеться відповідати за законом», – підсумував Кличко.

Раніше видання «Українська правда» з посиланням на джерела повідомляла, що СБУ навідалась в будинок, в якому живе міський голова Києва. Згодом, журналісти додали новину, що виявляєтсья правоохоронці прийшли до квартири, яка розташована нижче за ту, в якій живе Кличко.

Співрозмовник видання додав, що силовики приїхали «на бусиках, у шоломах, зі зброєю».

Прес-секретар СБУ Артем Дехтяренко у коментарі виданню згодом додав, що Служба безпеки України вранці 18 травня проводить обшуки у будинку, де проживає мер Віталій Кличко, до очільника столиці ці слідчі дії не мають стосунку.

“Обшуки у мера Києва Віталія Кличка СБУ не проводить. Співробітники ГУ СБУ по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю, із залученням спецпідрозділу ЦСО “А”, проводять обшуки у рамках кримінального провадження щодо фальсифікованих нафтопродуктів. Вони відбуваються одразу у декількох локаціях, в тому числі і в будинку, де проживає Віталій Кличко. Деталі цієї спецоперації ми повідомимо згодом”, – зазначив він.

Видання Pavlovsky News опублікувало коментар Кличка, який він дав у перед своєю квартирою. Також він показав журналістам, щор в його помешканні триває ремонт.

Back to top button