Україна

Кличко розповів, чи збирається балотуватися на посаду Президента України

Міський голова Києва Віталій Кличко поки не збирається балотуватися в президенти України. Однак він планує вести свою партію УДАР на наступні парламентські вибори. Про це він розповів в інтерв’ю РБК-Україна.

«По-перше, щодо президентських виборів – це все розмови. По-друге, я ніде не озвучував таких намірів. А ЗМІ, ставлячи такі питання, автоматично вселяють нервозність тим людям, які стежать і аналізують, хто б міг потенційно брати участь в наступних президентських виборах. У мене сьогодні величезна кількість завдань в місті», – розповів Кличко.

Мер Києва зазначив, що його партія УДАР планує брати участь у наступних чергових парламентських виборах, які мають відбутися в 2023 році.

«Я впевнений, що наша політична сила – партія УДАР – братиме участь у наступних парламентських виборах», – зазначив Кличко.

Водночас журналісти зауважують, що в Офісі Президента допускають варіант проведення парламентських виборів після президентських, тобто восени 2024-го. На запитання чи піде у такому випадку Кличко спочатку на президентські вибори навесні він відповів:

«Є гарна приказка: хочеш розсмішити Бога – розкажи йому про свої плани. Поживімо – побачимо. Щось комусь обіцяти, розповідати про свої плани не має сенсу…якщо потрібно буде – я не виключаю. Але, знову ж таки, на сьогодні таких планів у мене поки немає. І я їх ніколи не озвучував», – додав Кличко.

Back to top button