Україна

Кличко розповів, чи надокучає Зеленському частими телефонними дзвінками й візитами

Президент України заявив, що мер Києва "постійно пише, дзвонить, записується на прийом" та приходить в Офіс президента

Мер Києва Віталій Кличко відповів на заяви президента Володимира Зеленського про те, що очільник столиці “постійно пише, дзвонить, записується на прийом” та приходить в Офіс президента, коли глава держави “не готовий з ним зустрітися”.

Про це інформує 1NEWS

“Я – людина вихована. Я не ходжу когось очікувати. Може, мене з кимось переплутали? Бо мені є чим займатись. Перед тим, як прийти, навіть до друзів, я завжди зателефоную і спитаю, коли їм зручно зустрітися. Тим більше не в моїх правилах ходити оббивати пороги кабінетів. Я, як мер столиці, як голова Асоціації міст України, телефонував у приймальню, писав президенту – задля зустрічі з робочих питань. А питань у нас чимало – і щодо газу, тарифів, нагальних питань столиці, питань місцевого самоврядування – всіх членів АМУ. Зустріч за останніх пів року так і не відбулася. А коли немає комунікації, – це хіба про ефективну роботу і співпрацю?”, – заявив Кличко у Telegram.

Також Кличко відреагував на звинувачення президента щодо “не треба красти із бюджету”.

Мер заявив, що це маніпуляції та дискредитація міської влади, коли “шукають документи, які ми самі передавали правоохоронцям, – про фінансові порушення, які виявили ми самі”.

Нагадаємо, 20 травня Зеленський під час прес-конференції  заявив, що Кличко постійно “дзвонить та приходить до Офісу Президента з метою зустрітись”.

Back to top button