Україна

Киянам нарешті дадуть гарячу воду

Уряд допомагає столичній владі до кінця поточного тижня вирішити проблеми щодо забезпечення киян гарячою водою, інформує 1NEWS.

Про це Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман сказав у понеділок в вечірньому ефірі одного з телеканалів.

“Думаю, до кінця тижня ми все зробимо. Ми допоможемо від уряду, щоб це відбулося”,- сказав Гройсман.

Нагажаємо, у десятках столичних житлових будинків включно з лікарнями, дитячими садочками, пансіонатами для літніх людей та інтернатами вже п’ять місяців відсутнє гаряче водопостачання.

В уряді ще у серпні обіцяли допомогти Києву вирішити це питання. Прем’єр-міністр Володимир Гройсман оголосив, що Кабмін підготує постанову, якою буде виділено 729 мільйонів гривень для теплопостачальних підприємств Києва на погашення заборгованості, що виникла внаслідок різниці у тарифах, проте води досі немає.

 

One Comment

  1. Как же киевляне живут без горячей то воды!!!!!!Им правительство и все оплатит и на государственном уровне проблему решит!!!! Заиньку, бубочки!!! А то что во многих городах страны горячей воды нет как минимум с 2000 года и государство данная проблема не волнует, и никаких постановлений не делается. Народ давным давно установил бойлеры и не плачут и цирк как киевляне не устраивают.

Back to top button