Україна

Під удар потрапив стратегічний міст у Херсоні


Під удар потрапив стратегічний міст у Херсоні

З’явилося відео з місця події. На кадрах видно, що у деяких місцях Антонівський міст пробитий наскрізь.

У тимчасово окупованому українському місті Херсон завдано удару по стратегічно важливому Антонівському мосту. Про це повідомило Управління стратегічних комунікацій ЗСУ у вівторок, 19 липня.

“А тим часом перед Антонівським мостом у Херсоні біля орків запалюють “Селітра та Бавовна”. Чути детонацію “гуманітарки”… Нічого смажити м’ясо біля БК”, – йдеться у повідомленні.

У свою чергу радник голови Херсонської ОВА Сергій Хлань повідомив, що ЗСУ завдали удару по базі російських військ у районі Антонівського мосту в Херсоні.

“Прямо зараз передають, що є точне влучення в районі Антонівського мосту, а саме між мостами через Дніпро та через Конку, в районі кафе Наїрі та автостанції. Там є такий майданчик, де орки зробили дуже потужні укріплення, розмістили багато зброї, розмістили військовий підрозділ, який займається охороною та виступає потужним блокпостом на території між мостами. Зараз там потужний вибух”, – сказав Хлань в ефірі телемарафону.

Він додав, що це “точкове знищення військового розташування орків біля Антонівського мосту”.

Крім того, у Telegram каналах з’явилося відео з місця події. На кадрах видно, що у деяких місцях міст пробитий наскрізь.

Антонівський міст – один із двох шляхів через Дніпро, що з’єднують захоплені українські території на правому березі річки з лівим берегом.

Напередодні повідомлялося, що ЗСУ підірвали російські бензовози на Херсонщині. При цьому могло загинути до сотні російських окупантів.

Залужний розповів про важливу роль HIMARS


Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

 

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button