Україна

В Україні почали з’являтися вакансії для працівників авіації


В Україні почали з являтися вакансії для працівників авіації

У Борисполі шукають працівників на кілька вакансій в авіаційній галузі. Після заяви в ОП про можливе відкриття одного з аеропортів, у мережі припустили, що відкриття аеропорту Бориспіль вже незабаром, але ні.

На сайтах з пошуку роботи з’явилися вакансії у галузі авіації, при тому, що усі українські аеропорти з початку війни не працюють. На вакансії, в яких Бориспіль зазначений місцем дислокації, звернув увагу журналіст Андрій Цаплієнко.

Він нагадав, що раніше з’явилась інформація, що аеропорт може запрацювати.

“Вакансії з аеропорту Бориспіль почали зʼявлятися на сайтах. Напередодні з’явилась інформація, що аеропорт може запрацювати. Хоча зараз це виглядає, як фантастика”, – написав Цаплієнко.

 

 

При цьому він нагадав, що аеропорт Тель-Авіва в Ізраїлі ні на день не припинив працювати попри те, що Ізраїль зазнавав масових ракетних обстрілів з боку терористів ХАМАС.

Пізніше з’ясувалося, що працівників шукає не аеропорт Бориспіль, а державне авіапідприємство Україна. Воно займається обслуговуванням вищого керівництва України. Літаки Ан-148 та Airbus A-319, вакансії пілотів на які “засвітилися” на сайті, використовуюся вищим керівництвом для перельотів.

Нагадаємо, кілька тижнів тому керівник Офісу президента Андрій Єрмак не виключив, що в Україні відкриють один з аеропортів для цивільних польотів ще до завершення війни.

Як відомо, 24 лютого 2022 року Україна повністю закрила свій повітряний простір для цивільних літаків – у день повномасштабного вторгнення Росії. 

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button