Україна

Керівництво СММ ОСЄ через ризики вторгнення Росії в Україну дозволило всім співробітникам взяти позачергові відпустки – 1News


Фото з відкритих джерел

У самому ОБСЄ журналістам не спростували і не підтвердили цю інформацію

Керівництво Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ в Україні через ризики вторгнення Росії в Україну дозволило всім співробітникам взяти позачергові відпустки — понад 60% спостерігачів із західних країн і понад 40% українських співробітників скористалися цим. Про це повідомляє Радіо Свобода з посиланням на листи спостерігачам СММ від 13 лютого.

Зазначається, що майже всі іноземні спостерігачі, окрім громадян Росії та деяких країн СНД, отримали від своїх дипломатичних установ попередження та рекомендації покинути країну. Фактично ядром СММ ОБСЄ в Україні зараз стали спостерігачі з Росії, яких понад 90 осіб, та країн СНД.

У самому ОБСЄ журналістам не спростували і не підтвердили цю інформацію. Там послалися на звернення держав із закликом покинути Україну. Це стосувалося й спостерігачів.

1News за темою: Загострення на Донбасі: Україна заперечує наступ і диверсії на хімоб’єктах

Раніше повідомлялося, що Міністерство оборони України заперечує звинувачення незаконних збройних формувань щодо нібито підготовки наступальних дій на Донбасі. Заяви противника про нібито підготовку українських військових до наступальних дій – це дезінформація.


ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS
Джерело

Back to top button