Україна

Керівника військового підприємства у складі «Укроборонпрому» зловили на хабарі

24 січня військовою прокуратурою Київського гарнізону Центрального регіону України викрито на хабарі керівника державного підприємства у складі «Укроборонпрому». Про це 1News повідомила прес-служба Військової прокуратури.

Як зазначається у повідомленні, за результатами досудового розслідування, здобуто достатньо доказів вини та повідомлено про підозру, одному із керівників Державного підприємства військового оборонного комплексу, яке входить до складу Державного концерну «Укроборопром», у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України (одержання службовою особою неправомірної вигоди для себе у великому розмірі за вчинення в інтересах того, хто надає неправомірну вигоду, будь – якої дії з використанням службового становища).

Прокуратура встановила, що вищевказана посадова особа зловживаючи своїм службовим становищем протягом 2017 року одержала від приватного підприємця М. грошові кошти у розмірі 8 000 тис. доларів США за сприяння в передачі у користування нерухомого майна підприємства (сховища площею 1400 кв. м). Передача коштів була задокументована в ході проведення негласних слідчих розшукових дій.

На даний час, вирішується питання щодо обрання останньому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою та відсторонення від посади.

One Comment

  1. ………..за СПРИЯННЯ в передачі у користування нерухомого майна ……. ЯКЩО ВIН ТIЛЬКИ “СПРИЯВ”, ТО ВIН БУВ НЕ ОДИН, А ЦIЛА ЗГРАЯ? ТО ЧОМУ ЗАТРИМАНИЙ ВI Н ОДИН?

Back to top button